Фејсбук презентација-СвеСрбија

Sunday, October 30, 2016

Србин Србину не окреће леђа

Од самог оснивања нашег бутика у склоп редовних активности уврстили смо оганизовање донаторских вечери, журки, хуманитарних акција. Приход од продаје одређењих модела мајица издвајамо за овакве пројекте као и за помоћ Србима на Космету. Конкретно, обавезали смо се да до краја школске године стипендирамо ђака ораховачке гимназије.
У наставку издвајамо једне од најзапажених акција, неке од њих и медијски испраћене.



-У склопу наших активности промоције спорта, исправних вредности и опште здравог начина живота а у сарадњи са џудо клубом Раковица, обезбедили смо донацију мајици за најмлађе чланове клуба. Овим гестом покушавамо да додатно подстакнемо најмлађе да остану на путу спорта, напуне спортске хале, стекну осећај фер-плеја и својим примером будућим генерацијама оставе здрав систем вредности којем треба тежити!







Након инцидента у Њујорку  када је под сумњивим околностима до темеља изгорела православна црква Свети Сава, осетили смо потребу да учествујемо у поновној изградњи тог светог храма. Убрзо смо у сарадњи са НСФ ораганизовали донаторко вече. Прикупљени приход уплатили смо директно на рачун цркве.
























-Наша следећа донаторска акција била је поново фокусирана на промоцију спорта код омладине. Тим поводом посетили смо бокс клуб Светомир Белић Белка и на одушевљене најмађих такмичара и спортиста поделили алтлет мајице неопходне за даљи рад.



                                                                                                           (Десни такмичар у мајици из наше донације)





-У сарадњи са хуманитарном организацијом "Србска Омладина" поклонили смо 10 бланко дуксева угроженим србским породицама на територији Космета. Дуксеви су израђени од прихода продаје наших артикала и донација "Србске Омладине"https://www.facebook.com/srbomladina/?fref=ts










-Револтирани тренутним стањем породице Станковић са Космета (село Одевац), одличили смо да не будемо посматрачи и преузмемо конкретну акцију.
Тим поводом у сарадњи са НСФ организовали смо хуманитарно-тематско вече.

Осим новчане прикупљена је помоћ у виду веће количине гардеробе. Акција је имала толико велики одазив да је себи пронашла месту на целој страници листа ,,Српски Телеграф,, на шта смо посебно поносни. Вече је протекло у савршеној атмосвери и великом броју присутних, сви посетиоци дочекани су у домаћинском стилу уз погачу,со и ракију. Посебна атракција вечери било 
је хорско извођење pуских народних песама.






-Учествовали смо у акцији ,,За малог Марка,, као спонзор.














Осим поменутих активности иза себе имамо још неколико хуманитарних журки мањих обима као и донаторских акција али смо Вам презентирали само најпосећеније и упечатљиве.
Пратите наш рад и подржите нас!


No comments:

Post a Comment