Фејсбук презентација-СвеСрбија

Saturday, October 29, 2016

Србија-вековни стуб одбране од исламизације

Српски народ је вековима бранио Европу од исламизације. Као што се 1389. Европа бранила на Косову, тако је и протеклих деценија српски народ био први на бранику одбране Европе и Србије од ислама. На крају 20-ог века у два наврата је бранио нашу цивилизацију од исламских хорди. Данас је Европа у великој опасности од најезде ислама, већој и од оне када је Отоманска Импе-
рија претила да угрози цео наш континент. Наш народ може да се поноси славним прецима који су увек били у првим редовима када се наша цивилизиација бранила, чак и када је потпуно наша земља изгубила независност, наши преци су изнова и изнова настављали борбе против Османлија све док на крају нису извојевали победу и заједничким снагама ослободили цео Балкан од Османлија.
 
Све ово што се дешава, пре свега на Балкану, одузимање Косова које треба да се тиче не само српског народа, већ свих народа у Европи, последица је наивности и велике трпељивости Европљана према странцима. Конкретно, у случају Косова, велика толеранција према албанском народу довела је до тога да смо бар тренутно изгубили контролу над нашом покрајином.
Албанци су плански корак по корак уништавали све што је српско на Косову, све до доласка Енвера Хоџе на власт који им је дао још већу подршку и онда су добили само још већу слободу да наставе у још већој мери све оно што су радили до тада. Од Енвера Хоџе па све до данашњих дана терор над српским живљем не престаје. Ту лекцију српски народ је донекле научио, али други европски народи нису. Доказ за тако нешто је имигрантска криза.

Данашњи проблем са тероризмом у Европи је нерационална политика европских лидера, као и велика подршка Сједињених Америчких Држава Исламској републици, а додатно је тај проблем отежан због сарадње и саучесништва бивших ОВК терориста са другим исламским терористима.
 
Албански терористи данас ратују на тлу Сирије, али су такође и распоређени у Европи како би извршавали задатке својих вођа. Такође, у Рашкој области регрутује се велики број терориста који имају исте ставове и идеје као и албански терористи. Тај проблем са терористима на Балкану далеко од тога да би решио проблем са тероризмом, али би свакако смањио ризик од тероризма у нашем региону. Свима је јасно да САД, Саудијска Арабија и њихови савезници стоје иза свих терористичких организација, и да се срж тог проблема налази баш тамо одакле и стижу финансије, али док год европски лидери буду под контролом ових горе наведених мале су шансе да се трајно реши тај проблем. Зато остаје на нама да се свим средствима боримо против непријатеља, јер тероризам и имигранти који такве акције извршавају су само једни од оруђа и покушаја исламизације наших земаља.

No comments:

Post a Comment