Фејсбук презентација-СвеСрбија

Tuesday, April 4, 2017

Никола Марић-ПОСЛЕДЊИ ТРЗАЈ ЖУТИХ


Има ли шта лепше него кад дође дан када највеће демократе престану да верују и демократију и изборе, па потпале мало омладинаца да прљају руке по улицама за њих? Нови пети октобар? Нека хвала.
Има наивне деце, али већина нас је научила лекцију.
Квазиаргумент број 1 – Не ваља више демократија
Лију сузе либераша, квази-интелектуалаца, па демократама сада услед набујалих емоција не ваља више ни народ а богме ни демократија. Најјачи аргумент је тај да не може чобански глас исто да вреди као глас Ђуричка, као глас неког тамо гимназијалца, као глас једног од изабраних, једног од ЕЛИТЕ!
Квазиаргумент број 2 – 25% одлучило о мојој судбини кмеее кмеек
А затим следи „аргумент“ како је само мали проценат народа одлучио о судбини комплетне нације. Очигледно нису учили ти интелектуалци ваљано статистику да би знали да је овакав резултат валиднији од рецимо анализе репрезентативног узорка. У ствари, ово је и више него репрезентативни узорак, да би се могло закључити да би резултат био ИДЕНТИЧАН и да је 100% бирача изашло на изборе. Дакле, нису вам криви ови што нису изашли на изборе, но сте криви сви ви који се од жутице не лечите. А и ОЕБС каже да је све ок, а у те институције се „демократе“ куну, тако да – нема грешке.
А не, ипак би ред био да се избори организују у недоглед све док не победи БИЛО КО из опозиције.
Пошто сад више демократија не ваља, избори намонтирани – хајмо дајте власт без избора, ајд’ на улице. Досетио се лепо Јанковић. Колико треба човек да буде надриинтелектуалац и промућуран па да заврши на таквом скупу? Мис’им, колико си урбан и интелектуалан од нула до Саша Јанковић. Еј, био човек на пола метра од Јанковића и каже да му је то најбољи поклон за рођендан! Па него како, још да га је Месија додирнуо, напунио би гаће.
На изборе сте пристали, на изборе сте позивали, на изборима сте учествовали, на изборима сте ИЗГУБИЛИ. Лаку ноћ.
Никола Марић

No comments:

Post a Comment